Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Centrale termice Gassero Wallcon X-treme

Cazanele Gassero se caracterizează printr-un design compact, instalare ușoară, emisii reduse de NOx, automatizare anticipativă, protecție automată la îngheț și control complet.

Gassero Wallcon X-treme - oferă o soluție pentru încălzirea clădirilor și a locuințelor într-o gamă largă de capacități. Aceste cazane oferă automatizare perfectă și un panou de control inteligent integrat cu conexiune în cascadă, controlând până la 16 cazane. Un număr nelimitat de zone poate fi controlat cu accesorii opționale în funcție de necesitățile de încălzire ale clădirii.

Wallcon X-treme - sigur și fiabil
Cazanele Wallcon X-treme sunt echipate cu cele mai înalte sisteme de siguranță, conform tehnologiilor actuale. La fiecare 9 secunde, panoul de control procesează și afișează datele curente din 31 de subsisteme de securitate diferite. Unitatea integrată de control al focului Siemens LMS 14 cu unități periferice prin sistemul BUS și elementele opționale ale sistemului de control oferă o soluție pentru toate sarcinile de control și reglare.
Familia de cazanelor Gassero Wallcon X-treme este capabilă să furnizeze 42, 50, 67, 115, 125 și 150 kW de putere unitară, care poate fi conectată la un sistem în cascadă pentru a furniza o putere totală de până la 2,400 kW într-o gamă largă de putere. Numărul și capacitatea diferită a cazanelor montate pe perete pot fi combinate în mod liber, datorită cărora puterea totală dorită poate fi abordată mai precis.

Designul compatibil cu instalarea Wallcon X-treme permite o instalare ușoară și rapidă. Pe lângă utilizarea componentelor de înaltă calitate, aparatul este proiectat pentru a fi montat și întreținut din față.
Back to the list