Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Noua serie de climatizare KING!

Economie de energie maximă și nivel de confort final datorită Detectorului de Mișcare!

Noua serie de aer condiționat King este aici pentru a revoluționa economisirea de energie a locuinței dvs., întotdeauna în funcție de confortul final!

Dar ce anume o face să iasă în evidență?
  • Detectorul avansat de mișcare care vă poate „citi” fiecare mișcare și poate contribui la eficiență maximă și va asigura condițiile de confort final pe care le doriți.
  • Distribuția fluxului de aer în cameră până la 10 metri, ceea ce permite obținerea unei temperaturi uniforme oriunde în cameră.
  • O centură de încălzire avansată pentru unitatea și compresorul exterior, care oferă o protecție maximă pentru aparatul de aer condiționat chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice, precum și o alungire în cazul în care este salvată viața.
  • Cea mai înaltă clasă energetică A +++ din fiecare zonă climatică, care garantează economii maxime și costuri funcționale reduse ale casei tale.
  • Filtrul și ionizatorul cu acțiune triplă asigură un mediu curat și sănătos, fără urme de germeni și substanțe nocive, permițându-vă să vă bucurați de atmosfera perfectă în locuința dvs.
  • Control inteligent și rapid al aparatului de aer condiționat prin Wi-Fi, astfel încât să puteți crea condițiile pe care le doriți în spațiul dvs., chiar dacă sunteți departe.

Aer condiționat King include tot ceea ce vă poate satisface toate dorințele pentru a crea atmosfera perfectă în locuința dvs.!

King

Climatizator INVENTOR KING
Premium

Climatizator INVENTOR Premium
Aria

Climatizator INVENTOR Aria

Back to the list