Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Confort absolut cu invertorul SUNY BOY

Noul Sunny Boy 3.0-6.0 garantează o producție maximă de energie pentru case.

SMA Sunny Boy este un invertor care funcționează cel mai bine cu o orientare adecvată a panoului și fără probleme de umbrire. Dacă proprietatea dvs. primește o cantitate suficientă de lumină solară și nu are probleme majore, cum ar fi umbrirea din copac, atunci acest invertor va funcționa perfect. Pentru sistemele solare rezidențiale pe rețea, SMA oferă modele de dimensiuni de la 3kW până la 7,7kW. Eficiența maximă a acestui invertor este de 97,5%, ceea ce este printre cele mai mari eficiențe. Oferă o garanție standard de 10 ani, cu toate acestea, acest invertor nu necesită multă întreținere pe durata de viață a solarului. Instalarea unui invertor corect este esențială pentru casa, bugetul și reducerea facturilor la electricitate.


Instalare rapidă și ușoară

Cu greutatea sa redusă, Sunny Boy este rapid de instalat și compact. Datorită interfeței web încorporate, invertorul se pune rapid în funcțiune prin intermediul unui smartphone sau tabletă.

  • Montare rapidă de către o singură persoană datorită greutății reduse de 17,5 kg;
  • Amprentă minimă datorită designului său compact;
  • Asamblare rapidă datorită conexiunilor externe;
  • Punere în funcțiune intuitivă și monitorizare locală prin smartphone și tabletă.
SMA.jpg
panels.jpg

Optimizarea inteligentă a producției de energie

Caracteristicile dovedite și soluțiile software încorporate asigură optimizarea producției de energie pe durata de viață a instalației. Chiar și în cazul umbririi. SMA ShadeFix este un software patentat încorporat în invertoare care optimizează producția de energie în aproape orice situație. În cazul nuanțelor mai mari sau al acoperișurilor complexe, optimizatoarele TS4-R, a căror instalare este simplă și selectivă, permit o producție optimă. Sistemul de monitorizare a invertorului SMA Smart Connected oferă securitate suplimentară prin detectarea rapidă a defectelor și raportarea acestora către instalator.


Back to the list