Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Cea mai recentă generație de module fotovoltaice LONGi Hi-MO 6 în magazinele term.md.

Eficiență ridicată și estetică incomparabilă, două caracteristici bine închise într-o singură soluție verde. Vorbim despre Hi-MO 6, cea mai recentă generație de module fotovoltaice lansate de LONGi pe piața mondială.

LONGi a introdus Hi-MO 6, primul modul conceput exclusiv pentru clienții de pe piața globală de generație distribuită (GD) care utilizează tehnologia celulelor de înaltă eficiență HPBC și atinge o eficiență maximă de 22,8% în producția de serie.

Performanță și siguranță

Această soluție oferă performanțe superioare în ceea ce privește randamentul, siguranța și o eficiență mai mare în producerea de energie electrică datorită tehnologiei HPBC (Hybrid Passivated Back Contact) care îmbunătățește semnificativ capacitățile de absorbție a luminii și de conversie fotoelectrică ale celulei, reglând structura din interior. celula în sine.

HM530.jpg

Modulele echipate cu tehnologia HPBC sunt capabile să genereze un volum mai mare de energie în condiții de temperaturi ridicate și iradiere scăzută și în comparație cu produsele PERC garantează o creștere medie a producției de până la 10% în scenarii tipice; mai mult, se bucură de o durată mai mare în timp.

Modulul se caracterizează printr-un stil minimalist care amintește de designul industrial modern, integrându-se natural într-o mare varietate de scenarii de aplicare; mai mult, pentru aplicațiile din sectoare cu cerințe mai mari de securitate și inteligență, Hi-MO 6 oferă posibilitatea instalării Smart Optimizer prin monitorizarea de la distanță a eventualelor defecțiuni ale sistemului fotovoltaic sau umbrirea modulelor.

Back to the list