Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

RinNova Adaptive - noua centrală în condensare

Adaptive-news.jpg

Noul cazan de condensare RinNova Adaptive de la Biasi Caldaie este pe piață din iunie 2021, un nou generator de căldură cu cameră etanșă de înaltă performanță, care oferă o nouă abordare a climatizării de iarnă în casă.
Clasă maximă de energie datorită tehnologiei adaptive și comenzilor WLAN
RinNova Adaptive by Biasi vă permite să profitați din plin de recuperarea energiei din aburul conținut în aburii de evacuare, limitând utilizarea gazului și, în același timp, cantitatea de emisii nocive eliberate în mediu.
Adoptarea unei tehnologii adaptive asigură faptul că cazanul RinNova reglează independent consumul și tipul de gaz utilizat. De fapt, electrodul din corpul cazanului detectează flacăra și caracteristicile gazului combustibil, modificând parametrii de ardere pentru a oferi în permanență o eficiență maximă. O tehnologie de reglementare care permite reducerea considerabilă a consumului și emisiilor în atmosferă în comparație cu cazanele tradiționale, oferind posibilitatea de a înlocui combustibilul gazos fără a fi nevoie să efectueze niciun fel de modificare structurală.

Performanță ridicată și energie circulară coexistă în RinNova Adaptive.

În plus față de producerea unui volum redus de emisii datorită eficienței sale, RinNova Adaptive a fost dezvoltat pentru a fi mai durabil: Biasi a ținut cont, de fapt, de liniile directoare ale economiei circulare pentru a dezvolta un produs de ultimă generație și, în același timp, ecologic.
Din acest motiv, au fost utilizate componente cu o rată ridicată de reciclare, reducând la minimum utilizarea plasticului, la care s-a preferat alama, cu care este fabricată unitatea hidraulică, în timp ce partea din față a fost realizată din oțel ștanțat. În concordanță cu această abordare, ambalajul RinNova Adaptive a fost, de asemenea, mai ecologic, înlocuind carcasele de protecție ale cazanului din polistiren cu alternative la fel de sigure din carton reciclat.

Tehnologie inteligentă și conectivitate pentru control în timp util.

Kitul Biasi Connect este controlul avansat de clasă V care permite controlul modular al temperaturii de livrare a apei din sistem pe baza temperaturii externe și a temperaturii ambiante. Un instrument cu un mare potențial care, datorită conexiunii la aplicația pentru smartphone și tabletă App Biasi Connect, vă permite să obțineți întotdeauna eficiență maximă de la cazanul dvs. RinNova Adaptive.
Profitând de potențialul aplicației Biasi Connect vă permite să reduceți consumul de sistem și costurile de gestionare, deoarece reglarea sistemului este automată și calibrată pe baza nevoilor și obiceiurilor dvs., manipulând temperatura apei în câteva clicuri, apa caldă menajeră pentru a fi produs.
În același timp, vă permite să dețineți întotdeauna controlul complet al sistemului și funcționarea corectă a cazanului, intervenind imediat în caz de defecțiuni sau anomalii, care sunt semnalate printr-un cod de eroare de identificare util.


Back to the list