Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Trei modalități ușoare de a menține sistemul de încălzire și răcire curat.

Menținerea curată a sistemului de încălzire și răcire în interior și exterior este un aspect foarte important. Există doar trei pași - iar doi dintre ei, îi puteți face singuri. Aceștia sunt:
  • Schimbarea filtrului de aer.
  • Curățarea în ansamblu a sistemului de încălzire și în apropierea acestuia.
  • Reglarea sistemelor de încălzire și racier.
Ce impact are murdăria și praful asupra sistemului de încalzire?
Murdăria și praful, împreună cu alte particule mici, pot provoca înfundări, restricționări ale fluxului de aer și împiedicarea diverselor componente din cazanul dvs. să funcționeze corect. Deci, una dintre cele mai bune metode de a vă menține sistemul în formă excelentă este să îl păstrați curat.

Schimbați filtrul de aer.
Filtrul dvs. de aer este micul ecran, care împiedică circularea prafului și a murdăriei prin conducte în întreaga casă, iar în cazul în care acesta se înfundă,nu va mai captura particule și vă va afecta circulația, eficiența și confortul. Asta înseamnă că veți primi mai puțină căldură și facturi care indică sume mai mari .Deci, primul pas către menținerea sistemului curat și eficient este introducerea unui filtru de aer nou, cel puțin o dată pe sezon, adică la fiecare trei luni . Un filtru curat va prinde tot felul de praf și resturi înainte de a se acumula în sistem sau de a circula prin casa ta. Acesta va menține sistemul, ajutându-l sa funcționeze mai bine.

Curățați în jurul sistemului de încălzire.
Iată un alt lucru important și ușor de realizat : mențineți curată zona din jurul cazanului. Asta înseamnă că nu ar trebui să existe nimic în jurul acestuia.Cel mai bine ar fi ca acesta să fie instalat într-un dulap , ca să fie protejat, dar de cele mai multe ori se alege varianta de a fi instalat intr-un colt al subsolului,ceea ce este incorect ,deoarece din acest motiv se facilitează acumularea prafului și alte resturi. Deci, înainte de a începe să utilizați sistemul de incalzire, asigurați-vă că ștergeți orice urmă de murdărie.

Reglarea sistemului de încălzire și răcire.
Reglarea sistemului de încălzire sau a aparatului de aer condiționat este foarte importantă , deoarece acest aspect face sistemul să funcționeze bine, să utilizeze mai puțină energie și să evite consumul excesiv în timpul sezoanelor de vârf. Dacă doriți să vă asigurați că cazanul dvs. este gata pentru o altă iarnă, suna-ți echipei term.md (060754040; 060400052; 069028841; 069392018). Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebare cu privire la proces sau să vă propunem serviciile noastre.


pomaeu.jpg
Pompe de căldură Galmet
biasieu.jpg
Cazane pe gaz Biasi
candleeu.jpg
Cazane Candle
boilereu.jpg
Încălzitoare de apă

Back to the list