Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 39 20 18 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 069 02 88 41

Blog

13.10.2021
Localitatea Feștelița, raionul Ștefan Vodă, a devenit primul sat inteligent energetic din Republica Moldova.
În cadrul proiectului au fost efectuate măsuri de modernizare a sistemului de iluminat din localitate prin constructia parcului fotovoltaic
Detalii
13.10.2021
RinNova Adaptive - noua centrală în condensare
Noul cazan de condensare RinNova Adaptive de la Biasi Caldaie este pe piață din iunie 2021, un nou generator de căldură cu cameră etanșă de înaltă performanță, care oferă o nouă abordare a climatizării de iarnă în casă.
Detalii
09.06.2021
Principalele avantaje produselor sanitare PROFACTOR
O gamă largă de fitinguri sanitare de calitate pentru instalarea profesională a sistemelor de conducte: supape cu bilă, supape de control și termostatice, fitinguri din alamă, țevi din polietilenă reticulată, componente pentru încălzirea prin pardoseală, conducte flexibile și alte produse pentru sisteme de încălzire și instalații sanitare.
Detalii
10.02.2021
Filtru magnetic pentru sisteme de încălzire
Conceput pentru a vă proteja sistemul de încălzire, adăugând ani de viață cazanului dumnevoastră
Detalii
05.02.2021
Cât durează un încălzitor de apă?
Probabil că nu vă gândiți prea mult la încălzitorul dvs. de apă până nu încetează să funcționeze.
Detalii
28.12.2020
KFA Armatura
Această gamă nouă de radiatoare nu numai că a venit cu o calitate excelentă a construcției și garanție, dar și este acoperit cu acoperire specială Interpon AM de către AkzoNobel cu tehnologia antimicrobiană BioCote®.
Detalii
10.12.2020
KarboTEK - cărbune pentru cazane pe combustibil solid
Eficiență ridicată. Minim efort și timp pentru întreținerea echipamentelor de încălzire. Ecologic. Ușurință în utilizare. Depozitare convenabilă.
Detalii
19.11.2020
Arzător de peleți MULTI FLAME
Arzătorul MULTI FLAME este responsabil pentru combustia extrem de eficientă a biomasei. Arzătorul MULTI FLAME a câștigat în mod repetat premii în competițiile din industrie.
Detalii
10.11.2020
Tehnologie, eleganță, performanță: pompa de căldură Kita HR Templari
KITA, pompa de căldură aer-apă de înaltă eficiență energetică de nouă generație care produce încălzire, aer condiționat și apă caldă menajeră, fără a fi necesară integrarea prin cazane sau rezistențe electrice.
Detalii
15.10.2020
Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare în mun. Ungheni și orașul Călărași
Compania SRL "AM-Sisteme" făcând parte dintr-un grup de companii, condus de S.A. Darnic-Gaz au început lucrările de construcție în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în municipiul Ungheni și orașul Călărași.

Detalii
06.10.2020
Neptun² Kombi - Încălzitor de apă cu schimbător de căldură
Neptun² Kombi este cel mai popular schimbător de apă caldă dedicat cazanelor mici. Dimensiunile compacte ale încălzitorului și metoda de instalare asigură o asamblare intuitivă și economisitoare de spațiu. Neptun² Kombi este alimentat de un cazan de încălzire centrală sau un încălzitor electric, fiecare încălzitor este echipat standard.
Detalii
17.09.2020
Centrale termice Gassero Wallcon X-treme
Wallcon X-treme - oferă o soluție pentru încălzirea clădirilor și a locuințelor într-o gamă largă de capacități.
Detalii
26.08.2020
Cum să găsiți o scurgere de gaz
Astăzi avem un subiect important. Vă vom spune cum să găsiți o scurgere de gaz și ce să faceți cu ea ulterior.
Detalii
29.07.2020
Construcția primului PARC FOTOVOLTAIC
In satul Feștelița, r-nul Stefan Vodă, echipa Term.md și Darnic-Gaz au început lucrările construcției primului PARC FOTOVOLTAIC cu puterea de 300 kW pentru producerea energiei electrice.
Detalii
16.07.2020
Controlul automatizării centralelor pe gaz
Pentru a vă simplifica viața, atunci când alegeți un cazan de gaz, ar trebui să acordați o atenție specială „umplerii sale electronice”. Producătorii oferă o mulțime de opțiuni suplimentare care facilitează în mod semnificativ funcționarea echipamentelor de încălzire pe gaz.
Detalii
22.06.2020
Noua serie de climatizare KING!
Economie de energie maximă și nivel de confort final datorită Detectorului de Mișcare!
Detalii
28.04.2020
Trei modalități ușoare de a menține sistemul de încălzire și răcire curat.
Menținerea curată a sistemului de încălzire și răcire în interior și exterior este un aspect foarte important.
Detalii
26.03.2020
MAXIMA - CONFORT MAXIM
Maxima este o garanție de îndeplinire a celor mai înalte standarde, este o grijă sigură pentru mediul în care trăim. Indiferent de anotimp și de temperatura exterioară, Maxima oferă căldura necesară pentru încălzirea locuinței și a apei. În combinație cu încălzirea în pardoseală și un schimbător de apă caldă menajeră oferă o garanție de confort ecologic și încălzire economică.
Detalii
26.03.2020
POMPĂ DE CĂLDURĂ PÂNĂ LA PUTEREA 2
Galmet a surprins din nou industria - a prezentat unul dintre cele mai noi produse ale sale: o pompă de căldură cu aer - Airmax2. Este într-adevăr un dispozitiv pentru alimentare!

Detalii