Program de lucru:
CONTACTE

069 39 20 18 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 069 02 88 41

CATALOG

Blog

28.04.2022
Avantajele și dezavantajele ale țevilor de cupru.
Pentru a vă ajuta să selectați materialele corecte de conducte pentru casa dvs., vom discuta despre beneficiile și dezavantajele conductelor de cupru.
Detalii
13.04.2022
GALMET - Câștigători ai Medaliei de Aur în cadrul expoziției Târgul de Instalații 2022.
Medalia de aur este acordată pompei de căldură aer/apa Airmax3- produs care se distinge prin calitate înaltă și inovație.
Detalii
17.02.2022
Încălzire la cheie
Încălzirea casei la cheie implică implementarea unei game de servicii pentru proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune și service-ul suplimentar al sistemului de încălzire.
Detalii
14.02.2022
Arătați casei un pic de dragoste în această Zi a Îndrăgostiților!
Dacă nu ați dăruit ceva persoanei dragi și speciale din viața voastră, opriți-vă din ceea ce faceți și mergeți să cumpărați un dar frumos și șă împărtășiți sentimente și emoții profunde!
Detalii
10.12.2021
Regulatoare de cameră de la Euroster - prezentare a celor mai populare modele.
Regulatoarele de cameră se disting prin dimensiuni, design modern și ușurință în utilizare. Cunoașteți cele mai importante tipuri și funcții ale termostatelor.
Detalii
30.11.2021
Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă la Edineț!
Echipa term.md și DarnicGaz efectuează lucrările de construcție-montaj în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”.
Detalii
26.11.2021
Seturi complete cu pompe de caldura GALMET PRIMA
Obținem încălzire, răcire a casei și încălzire a apei menajere datorită energiei gratuite din surse regenerabile. Pompa de căldură cu sursă de aer cu invertor, aduce energie verde în fiecare casă.
Detalii
26.10.2021
Panouri solare sau fotovoltaice?
Un colector solar este un dispozitiv care transformă energia solară în căldură iar panoul fotovoltaic transformă energia radiației solare în electricitate.
Detalii
13.10.2021
Localitatea Feștelița, raionul Ștefan Vodă, a devenit primul sat inteligent energetic din Republica Moldova.
În cadrul proiectului au fost efectuate măsuri de modernizare a sistemului de iluminat din localitate prin constructia parcului fotovoltaic
Detalii
13.10.2021
RinNova Adaptive - noua centrală în condensare
Noul cazan de condensare RinNova Adaptive de la Biasi Caldaie este pe piață din iunie 2021, un nou generator de căldură cu cameră etanșă de înaltă performanță, care oferă o nouă abordare a climatizării de iarnă în casă.
Detalii
09.06.2021
Principalele avantaje produselor sanitare PROFACTOR
O gamă largă de fitinguri sanitare de calitate pentru instalarea profesională a sistemelor de conducte: supape cu bilă, supape de control și termostatice, fitinguri din alamă, țevi din polietilenă reticulată, componente pentru încălzirea prin pardoseală, conducte flexibile și alte produse pentru sisteme de încălzire și instalații sanitare.
Detalii
10.02.2021
Filtru magnetic pentru sisteme de încălzire
Conceput pentru a vă proteja sistemul de încălzire, adăugând ani de viață cazanului dumnevoastră
Detalii
05.02.2021
Cât durează un încălzitor de apă?
Probabil că nu vă gândiți prea mult la încălzitorul dvs. de apă până nu încetează să funcționeze.
Detalii
28.12.2020
KFA Armatura
Această gamă nouă de radiatoare nu numai că a venit cu o calitate excelentă a construcției și garanție, dar și este acoperit cu acoperire specială Interpon AM de către AkzoNobel cu tehnologia antimicrobiană BioCote®.
Detalii
10.12.2020
KarboTEK - cărbune pentru cazane pe combustibil solid
Eficiență ridicată. Minim efort și timp pentru întreținerea echipamentelor de încălzire. Ecologic. Ușurință în utilizare. Depozitare convenabilă.
Detalii
19.11.2020
Arzător de peleți MULTI FLAME
Arzătorul MULTI FLAME este responsabil pentru combustia extrem de eficientă a biomasei. Arzătorul MULTI FLAME a câștigat în mod repetat premii în competițiile din industrie.
Detalii
10.11.2020
Tehnologie, eleganță, performanță: pompa de căldură Kita HR Templari
KITA, pompa de căldură aer-apă de înaltă eficiență energetică de nouă generație care produce încălzire, aer condiționat și apă caldă menajeră, fără a fi necesară integrarea prin cazane sau rezistențe electrice.
Detalii
15.10.2020
Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare în mun. Ungheni și orașul Călărași
Compania SRL "AM-Sisteme" făcând parte dintr-un grup de companii, condus de S.A. Darnic-Gaz au început lucrările de construcție în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în municipiul Ungheni și orașul Călărași.

Detalii
06.10.2020
Neptun² Kombi - Încălzitor de apă cu schimbător de căldură
Neptun² Kombi este cel mai popular schimbător de apă caldă dedicat cazanelor mici. Dimensiunile compacte ale încălzitorului și metoda de instalare asigură o asamblare intuitivă și economisitoare de spațiu. Neptun² Kombi este alimentat de un cazan de încălzire centrală sau un încălzitor electric, fiecare încălzitor este echipat standard.
Detalii