Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Cât durează un încălzitor de apă?

Probabil că nu vă gândiți prea mult la încălzitorul dvs. de apă până nu încetează să funcționeze. Și te confrunți cu dușuri reci.

4 SEMNE CĂ ÎNCĂLZITORUL DE APĂ MERGE PROST



1. NU ESTE SUFICIENTĂ APĂ FIERBINTE
Acesta este unul dintre cele mai tipice simptome pe care trebuie să înlocuiți încălzitorul de apă. Observați că este nevoie de mai mult timp pentru a obține apă caldă.

2. SCURGERI
Ar trebui să apelați la un instalator dacă aveți scurgeri de apă sau apă acumulată de fundația încălzitorului de apă. Uneori este posibil să fie nevoie doar să vi se verifice conexiunile sau să se înlocuiască o piesă, dar poate fi și un semn că rezervorul este compromis.

3. APA PARE ALBĂ
Dacă locuiți într-o regiune cu apă dură și nu aveți un dedurizator de apă, sunteți obișnuit să aveți apă tulbure. Dar dacă apa dvs. trece brusc de la limpede la tulbure sau începe să miroasă a metal, vă sfătuim să verificați încălzitorul de apă de către un profesionist pentru a opri scurgerile. Schimbările rapide ale clarității apei înseamnă că, probabil, sedimentul crește în rezervor și îl oxidează.

4. ZGOMOTE CIUDATE
Este obișnuit ca încălzitorul dvs. de apă să nu genereze ceva zgomot în timp ce funcționează. Dar popping-ul și bubuitul nu sunt normale și este un semn că ar trebui să obțineți ajutor profesional. Pe măsură că sedimentul crește în rezervor, încălzitorul de apă trebuie să lucreze mai mult și ar putea avea nevoie de energie suplimentară în acest proces.

Iată ce trebuie să fii atent și să apelezi la un specialist în instalații sanitare, cum ar fi Service term.md încălzire și aer condiționat.
Back to the list