Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Regulatoare de cameră de la Euroster - prezentare a celor mai populare modele.

festelita1.jpg

Până de curând, pe piață erau disponibile doar regulatoare simple de cameră cu butoane. Astăzi, sunt dispozitive care îndeplinesc multe funcții diferite, au afișaje mari și vizibile, iar programarea și selectarea funcțiilor este intuitivă. Datorită acestui fapt, regulatoarele de cameră nu numai că oferă o temperatură confortabilă în camere, ci devin și elemente care se încadrează bine în designul interior al clădirilor moderne. Compania Euroster oferă multe modele de regulatoare de cameră care diferă ca funcționalitate, design și preț.

Scurte caracteristici:

Datorită regulatoarelor de cameră, putem gestiona dispozitivul de încălzire direct acolo unde sunt instalate. Prin ajustarea funcționării centralei la condițiile din încăpere, regulatorul vă permite să mențineți temperatura optimă și în același timp să asigurați economii considerabile, minimizând pierderile de energie. Oferta noastră include atât regulatoare programabile care funcționează în două perioade de timp: (zi/noapte), cât și altele mai extinse care vă permit să programați temperatura pentru fiecare oră a zilei și fiecare zi a săptămânii.




Euroster 4040

Acest regulator controlează funcționarea dispozitivelor, făcând posibilă setarea temperaturii în cameră, adaptând centrala la stilul de viață și preferințele rezidenților. Acest lucru vă permite să controlați în mod convenabil încălzirea dintr-un loc din casă, oferind o gamă largă de funcții pentru un confort optim și în același timp economisirea de energie. Dacă cunoașteți problema camerelor supraîncălzite în care copiii sau persoanele în vârstă sunt sau sunt încălzite excesiv în absența lor, atunci utilizarea Euroster 4040 va fi o soluție excelentă. Euroster 4040 are multe soluții inovatoare care stabilesc standarde tehnologice în acest tip de echipament.

Euroster 2026

Este un controlor de temperatură pentru încălzire, climatizare și aparate electrice, recomandat pentru controlul încălzirii în pardoseală. Dispozitivul are un modul inovator pentru optimizarea curbei de încălzire, ceea ce crește confortul și economisirea de energie. Ecranul LCD retroiluminat, cu meniuri intuitive și butoane intuitive de selecție oferă o navigare ușoară și o operare ușoară. Euroster 2026 are o serie de caracteristici utile, de exemplu, o programare săptămânală intuitivă cu o precizie de 10 minute, 4 niveluri de temperatură sau un contor de timp.

  • Dispozitivul este destinat funcționării în sistemele de încălzire și climatizare.
  • Recomandat pentru controlul încălzirii în pardoseală.
  • 4 programe diferite pentru fiecare zi a săptămânii (un total de 28 de perioade și temperaturi diferite), configurate cu o precizie de 10 minute.
  • Ecran retroiluminat de dimensiuni mari, care poate fi citit.
  • Setarea instantanee a temperaturii - regulatorul menține temperatura setată până la începerea următorului program.
  • Mod weekend - regulatorul menține temperatura setată pentru o perioadă selectată de până la 99 de zile.
  • Trecerea automată la ora de vară și de iarnă.

Euroster Q7 TXRXGW

Euroster Q7 este un termostat fara fir programabil pentru toate dispozitivele de încălzire și climatizare. Are o funcție de învățare inovatoare - dispozitivul se adaptează automat la parametrii termici ai camerei și își amintește setările fără a fi necesară programarea controlerului. Dispozitivul este echipat cu o serie de funcții utile, de exemplu, trecerea automată la ora de vară / iarnă, oprirea încălzirii după sezonul de încălzire sau controlul temperaturii de îngheț. Euroster Q7 are moduri automate: „petrecere”, „vacanță”, „ventilație”, „permanent”, „eco” și permite programarea până la 9 perioade de timp (până la 63 de setări diferite pe săptămână).Receptorul controlerului Q7 (RXGW) are un afișaj cu parametri de funcționare de bază, precum și o priză de 230 V pentru conectarea unui dispozitiv extern.
  • Informații precise despre nivelul semnalului radio facilitează determinarea domeniului maxim.
  • Receptorul RXGW este echipat cu un display cu parametrii de funcționare de bază și o priză de 230 V pentru conectarea unui dispozitiv extern.
  • Selectarea automată a parametrilor de funcționare a regulatorului în funcție de elementele și tipul de instalație.
  • Salvarea setărilor regulatorului, receptorului și a parametrilor de transmisie în cazul unei întreruperi de curent.
  • Afișarea simultană a temperaturii curente și dorite pe ecran.
  • O serie de funcții utile: economisirea bateriei, trecerea automată la ora de vară și de iarnă, oprirea încălzirii după sezonul de încălzire.
Back to the list