Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Încălzire la cheie

CUM SĂ ALEGEȚI SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE CORECT

Pentru a selecta un sistem de încălzire, este necesar să consultați profesioniștii. Pentru a proiecta și instala în mod competent sisteme de încălzire la cheie, este necesar:

  • Luați în considerare toate caracteristicile tehnice și capacitățile casei;
  • Efectuați un calcul de inginerie termică;
  • Decideți asupra bugetului.

Suntem adesea abordați de clienți cu dorința de a instala o pompă de căldură, știind despre consumul redus de energie. Dacă înțelegem că casa nu este pregătită, atunci descurajăm oamenii de această idee. De exemplu, dacă casa este veche și nu este eficientă din punct de vedere energetic, atunci o pompă de căldură scumpă va funcționa cu eficiența cazanului. O astfel de soluție va fi neprofitabilă, iar banii clientului vor fi aruncați în vânt.






CE OBȚII CU SERVICIUL „ÎNCĂLZIRE LA CHEIE”.

Încălzirea casei la cheie implică implementarea unei game de servicii pentru proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune și service-ul suplimentar al sistemului de încălzire.

În același timp, clientul primește și sfaturi profesionale detaliate de la specialiștii noștri. Deja la prima intalnire, clientul intelege conceptul aproximativ al unui viitor proiect cu un sistem de incalzire bazat pe: o pompa de caldura sau un cazan (gaz sau combustibil solid). Sistemul este selectat în funcție de capacitățile și caracteristicile tehnice ale casei, precum și de dorințele și capacitățile financiare ale clientului.


COSTUL SISTEMULUI DE ÎNCĂLZIRE „LA CHEIE”

Este imposibil de spus costul exact al sistemelor de încălzire. În primul rând, costul depinde de sursa de căldură aleasă: un cazan sau o pompă de căldură. De asemenea, de mare importanță este și suprafața camerei, zona acoperită cu o podea caldă, numărul de purtători de căldură: radiatoare, convectoare de podea.

Pentru a determina costul exact al proiectului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Experții noștri vor selecta echipamentul pentru proiectul și bugetul dumneavoastră.

PROIECTAREA GRATUITĂ în cazul în care dumnevoastră procurați totul pentru sistemul de încălzire din magazinele term.md.



Back to the list