Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 39 20 18 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 069 02 88 41

Arzător de peleți MULTI FLAME

MF_G1.jpg

O SOLUȚIE INOVATOARE

Arzătorul MULTI FLAME este responsabil pentru arderea eficientă a biomasei. Arzătorul are un cuptor automat cu autocurățare. Este instalat în cazane SAS cu peleți în gama de putere de la 10 kW la 200 kW, astfel încât cazanele noastre de peleți sunt potrivite atât pentru case private, cât și pentru proiecte mari de investiții.


MF_G2.jpg

DESIGN BREVETAT

Proiectarea arzătorului de peleți SAS MULTI FLAME, dezvoltat de compania SAS, face obiectul Legii de protecție nr. 67681 emisă de Oficiul de brevete din Polonia pentru modelul de utilitate intitulat „Arzătorul cazanului de apă caldă adaptat pentru arderea biomasei” și Legea de protecție nr. 67472 - emisă de Oficiul de brevete de către Oficiul Republicii Polonia pentru un model de utilitate intitulat „Alimentator de combustibil pentru cazanele pe combustibil solid, în special biomasă”. Obținerea dreptului de protecție confirmă unicitatea designului dezvoltat de noi.


MF_G3B.jpg

PREMIAT DE MAI MULTE ORI

Arzătorul pentru pelete și cazanele cu care este echipat au câștigat numeroase premii la concursurile din industrie. Acest dispozitiv a fost evaluat atât de un juriu profesionist, cât și de potențiali cumpărători, care și-au remarcat utilitatea excepțională de la introducerea sa pe piață în 2012 până în prezent. Printre premiile primite se numără Marele Premiu Agrotech 2013, Produsul Anului Agro-Park Lublin 2016, Medalia ENEX 2017 și Premiile ENEX 2018.


SOLUȚII DE APLICARE


Controlul debitului de aer

În cazanele cu peleți cu controlerul TECH ST-555P sau ST-580zPID instalat, se folosește o suflantă cu un sistem de control al debitului de aer, care vă permite să reglați cu precizie cantitatea de aer și, dacă este necesar, să reglați suplimentar doza de combustibil. Acest lucru face posibilă excluderea influenței condițiilor variabile (de exemplu, tiraj variabil în coș, schimbător de murdărie, granulare de combustibil) în timpul funcționării unui cazan echipat cu un arzător de peleți.

Shnake în două trepte

Datorită designului special al sistemului de alimentare cu combustibil, este exclus riscul de revenire a incendiului în buncărul de combustibil, combustibilul fiind transportat print-un shnake în două trepte separate de un canal de pompare cu alimentare diferită pentru transportoarele superioare și inferioare.

Grătar mobil

Cuptorul este împărțit într-o parte fixă ​​și o secțiune de rețele mobile. Funcționarea ciclică a grătarului mobil, acționată de un mecanism excentric, vă permite să îndepărtați diferite forme de sinter și cenușă din cuptorul cazanului, în funcție de calitatea combustibilului, fără a întrerupe procesul de ardere.

Fotoelement

Un senzor de incendiu este un element care controlează funcționarea arzătorului pe baza unei imagini directe a stării cuptorului. Fotoelementul scurtează timpul necesar aprinderii combustibilului, prelungând astfel durata de viață a aprinderii și reducând consumul de energie. Soluția de proiectare aplicată cu suflare a aerului, permite menținerea fotoelementului curată pentru o perioadă lungă de funcționare.

Sistem de distribuție a aerului în mai multe puncte

Aerul furnizat cuptorului este împărțit într-o parte care ajunge în camera de aer și prin golurile dintre grătar este alimentată în cuptor, iar restul este pompat direct în zona de ardere printr-un sistem de găuri de distribuție pe laturile cuptorului.

Electrod ceramic

Aprinderea automată este standard pentru cazanele cu peleți SAS. Soluția de proiectare utilizată în canalul de suflare permite spălarea continuă a aprinderii cu un jet de aer. Această soluție oferă un timp de aprindere scurt, fiabilitate și o durată de viață lungă, iar sistemul de control utilizat permite cazanului să funcționeze în modul de aprindere / stingere, ceea ce oferă un efect economic suplimentar, în special în sezonul estival (ACM) sau în clădirile cu economie de energie.


Cazane cu arzător MULTI FLAME


large_sas-slim370.png

SAS MULTI
SAS-SLIM.png

SAS SLIM

Back to the list