Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

KFA Armatura

kfa armatura.jpg

Înființată în 1922, KFA Armatura a devenit un producător de frunte în industria sanitară și termică din Polonia. Specializată în producția de radiatoare de încălzire centrală din aluminiu, baterii pentru baie și bucătărie și o gamă largă de supape, compania este renumită pentru accentul său puternic pe calitate, funcționalitate și fiabilitate.

Radiatoarele KFA Armatura sunt fabricate din utilaj de calitate superioară, cu un conținut ridicat de siliciu, garantând o conductivitate termică optimă. Prin aplicarea unui strat de zirconiu și anaforetic, radiatoarele sunt protejate eficient împotriva coroziunii intergranulare și pot funcționa cu succes cu o instalație de cupru. Vopsite în lac alb de înaltă calitate, radiatoarele au un aspect neutru, elegant, care se potrivește bine într-o gamă largă de interioare.

Portofoliul de produse include radiatoare din aluminiu cu două flanșe, cu accesorii, cum ar fi consolele, mufele și conectorii. Controlând meticulos fiecare etapă a procesului de producție, KFA Armatura poate asigura fiabilitatea produselor finite și oferă o garanție de 20 de ani a producătorului pentru produsele lor.


Cu o viziune clară asupra dezvoltării produselor care îmbunătățesc spațiile și, de asemenea, calitatea vieții pentru clienți, KFA Armatura a lucrat îndeaproape cu BioCote® pentru a adăuga tehnologie antimicrobiană de ion argint la produsele lor. Suprafețele tratate cu tehnologia antimicrobiană BioCote® rezistă la creșterea microbilor potențial dăunători, inclusiv bacterii, mucegai, ciuperci și unii viruși, oferind o altă caracteristică de calitate gamei lor de radiatoare. Prin introducerea noului produs protejat BioCote®, radiatorul de aluminiu G500F, G600F cu ioni de argint, KFA Armatura oferă partenerilor și clienților o liniște sufletească suplimentară că produsele lor nu numai că funcționează la cele mai înalte standarde, dar că și caracteristica antimicrobiană ajută la menținerea încăperilor curat igienic pentru spații de locuit îmbunătățite.

armatura radiators.jpg

Dacă sunteți interesat de gama de radiatoare antimicrobiene din aluminiu KFA Armatura sau de a vă proteja propriile produse cu tehnologie antimicrobiană BioCote® dovedită, vă rugăm să nu ezitați să luați legătura cu un membru al echipei term.md la 069 39 20 18 / 060 40 00 52 / 060 75 40 40 .

Radiatoarele KFA Armatura


large_sas-slim370.png

G600F
large_sas-slim370.png

G500F
large_sas-slim370.png

G350F

Back to the list