Program de lucru:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00

069 02 88 41 / 060 40 00 52
060 75 40 40 / 068 88 40 40

CATALOG

Neptun² Kombi - Încălzitor de apă cu schimbător de căldură

Neptun² Kombi este un schimbător compact de apă caldă suspendat pe perete. Diametrul de numai 48 cm economisește spațiu și face ca încălzitorul să fie o alegere bună și pentru camerele de cazane mici. Amplasarea conexiunii dintre bobină și cazan, pe partea dreaptă sau stângă a schimbătorului, în funcție de model, permite instalarea sa confortabilă. Alegerea capacităților de la 80 la 140 de litri face din Neptun² Kombi un încălzitor universal de apă caldă. Dispozitivul este alimentat de un cazan de încălzire centrală sau un încălzitor electric, fiecare încălzitor este echipat standard.

Avantajele Neptun² Kombi:

  • Bobină dedicată furnizării de la toate tipurile de centrale termice Conexiuni bobine pe partea dreaptă sau stângă.
  • Durată de viață a rezervorului cu până la 50% mai mare datorită protecției RESIST-TECH®.
  • Smalțul ceramic EXTRA GLASS® de cea mai înaltă calitate.
  • Protecție standard - anod de magneziu.
  • Anodul de magneziu situat la baza rezervorului permite înlocuirea sa ușoară fără a scoate rezervorul de pe perete.
  • Capacul senzorului ca standard Neptun² Kombi Elektronik - controler cu afișaj LED.
  • Suprafața schimbătorului de până la 0,95 m2 - Neptun² Kombi 120, 140.
  • Capacitate: 80 - 140 litri.

Neptun² Kombi permite, de asemenea, instalarea convenabilă a conexiunilor de apă caldă și circulației. Ambele conexiuni ACM sunt ascunse în capacul inferior din spatele modulului de comandă. Datorită instalării anodului de magneziu în fundul inferior, înlocuirea acestuia nu necesită demontarea rezervorului. Este rapid și confortabil. Un încălzitor electric cu un controler este, de asemenea, instalat în partea inferioară. Durată de viață mai lungă a rezervorului datorită PLASTIC SLEEVE®. Elementele speciale izolează încălzitorul electric de corpul rezervorului, menținând astfel protecția catodică a rezervorului.

Izolație dovedită
Putere mare a schimbătorului de apă caldă menajeră - bobină spirală de suprafață mare - completată de utilizarea unei izolații eficiente din spumă poliuretanică densă. Această combinație garantează încălzirea rapidă a apei și funcționarea economică a dispozitivului.

Protecția împotriva coroziunii
Utilizarea smalțului ceramic EXTRA GLASS® garantează o utilizare sigură și igienică a rezervorului de apă. Smalțul este aplicat folosind metoda "umedă" și special coapte, ceea ce garantează o distribuție uniformă pe întreaga suprafață a schimbătorului. Anodul de magneziu înlocuibil oferă, de asemenea, o protecție sporită anticorozivă a rezervorului și a încălzitorului electric. Funcționarea fără întreținere fără a fi necesară întreținerea este garantată prin utilizarea unui anod de titan activ opțional.

Comenzi convenabile
Controlerul schimbătorului de căldură Neptun² Kombi oferă posibilitatea unui control lin al temperaturii în funcție de nevoile gospodăriei. Situat în partea de jos a schimbătorului, permite controlul convenabil. Opțional, poate fi un controler cu afișaj LED clar. Acesta arată temperatura curentă și setată și este echipat cu un sistem antigel, care previne deteriorarea schimbătorului. Mai multe caracteristici ale încălzitorului Neptun² Kombi pot fi găsite aici.
Back to the list